Ny bok ute hösten 2015 – Ät som Oscar PT

oscarpt-spanimg-atsomoscarpt-960px-wide

Jag har arbetat som personlig tränare i snart tjugo år, med allt från att förädla professionella atleter till att hjälpa personer med rehabilitering efter skador. Under de här åren har jag ständigt utvecklats, utbildat mig och tagit mig framåt och uppåt genom nyfikenhet, träning och ständigt lärande. Att jag besitter kunskaper och uppskattas av såväl klienter som kollegor i branschen visas inte minst av att jag år 2014 vann den prestigefulla utmärkelsen Årets PT på Fitnessfestivalen i Göteborg, efter att tre år i rad tidigare kommit delad tvåa. Årets PT är en utmärkelse där klienter får nominera sina val och en jury bestående av erfarna proffs väljer ut den slutliga segraren.

Under alla mina år som aktiv träningsutövare och personlig tränare har jag lärt mig att det är lika viktigt att kunna äta rätt som att träna rätt. Det har gjort att jag intresserat mig mycket för näringslära och hur man ska äta för att kunna maximera såväl träning som välbefinnande. Det har också lett till att jag tagit fram ett antal recept, för såväl klienter som eget bruk, som är gjorda för att vara både lättlagade och nyttiga. Nu vill jag att fler ska kunna ta del av mina recept, och håller därför på att samla alla mina recept i en bok som kommer ges ut under hösten. Att ge ut en bok är både kostsamt och tidskrävande, och därför letar jag efter samarbetspartners som kan tänka sig att bidra till mitt bokprojekt. Jag har delat upp det i ett antal förmånliga erbjudanden.

Skänk valfri summa

Gillar du mitt arbete, och skulle vilja bidra till min bok, är du varmt välkommen att skänka valfri summa.
Oavsett om det är tio eller 1000 kronor är varje gåva uppskattad, och kommer att gå oavkortat till projektet.

För 5000 kr

Ditt namn/företags namn som samarbetspartner till projektet i boken. Självklart får du också ett exemplar av boken, på lanseringsdagen.

Mot offert

Ett kost- och träningsseminarium för personalen på ditt företag där jag lär ut enkla tips kring kost och träning till ditt företags personal. Alla får också varsitt exemplar av boken. Tid och plats bestämmer vi tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gör din inbetalning till bankgiro 654-1858, eller swisha till nummer 123 394 5037. Om du vill vara en samarbetsparner, glöm inte att ange adress, samt vilket namn som ska stå i boken. Priset 5000 kr är exklusive moms (totalsumma 6250 kr).

För offertförfrågan och mer information, kontakta mig på telefon 0737 – 056477 eller via e-post oscar@oscarpt.com