Förhandsboka Ät som Oscar PT

oscarpt-jumbotron-1040x400

I samband med Fitnessfestivalen 27-29 november lanserar jag min receptbok Ät som Oscar PT. Boken innehåller recept för alla dagens måltider, såväl som tips på hur man ska tänka och mina tankar kring vad jag anser är bra mat. För att vara säker på att få ett exemplar på releasedagen kan du redan nu förhandsbeställa ditt exemplar av boken, och det går att göra på ett flertal sätt.

Ett exemplar av Ät som Oscar PT kostar 229 kronor. Fraktkostnad för ett exemplar är 75 kr, boken skickas väl emballerad i vadderat kuvert. Frakt för fler exemplar av boken varierar beroende på antal, men meddelas innan försändelsen går i väg. Betalning sker via medsänd faktura.

E-post

Boka ditt exemplar genom att maila antal samt dina kontaktuppgifter till oscar@oscarpt.com.

Telefon

Ring mig direkt, eller skicka ett sms, på 0737 – 056477 så tar jag dina uppgifter och ser till att din förhandsbeställning registeras.

Swish

Vill du endast beställa en bok kan du swisha dina kontaktuppgifter och summan 304 SEK (bok plus frakt) till nummer 123 394 5037.

 

 

 

 

 

Om Oscar PT

Jag har arbetat som personlig tränare i snart tjugo år, med allt från att förädla professionella atleter till att hjälpa personer med rehabilitering efter skador. Under de här åren har jag ständigt utvecklats, utbildat mig och tagit mig framåt och uppåt genom nyfikenhet, träning och ständigt lärande. Att jag besitter kunskaper och uppskattas av såväl klienter som kollegor i branschen visas inte minst av att jag år 2014 vann den prestigefulla utmärkelsen Årets PT på Fitnessfestivalen i Göteborg, efter att tre år i rad tidigare kommit delad tvåa. Årets PT är en utmärkelse där klienter får nominera sina val och en jury bestående av erfarna proffs väljer ut den slutliga segraren.