Emil Berger, BK Forward, 22 år.

Sep 9th, 2014

kategori:Okategoriserade

Emil Berger, BK Forward, 22 år.

Emil Berger, BK Forward, 22 år.

Det bästa med att ha Oscar PT som personlig tränare är att han verkligen är en personlig tränare. Han har engagerat sig helhjärtat och hjälpt mig med just de behov som jag har.

Redan från start gjorde vi upp en planering tillsammans där han lyssnade in vilka önskemål och målsättningar jag hade, vad jag ville få ut av träningen tillsammans med honom. Vi började med att se över min kost och utifrån mina behov utformade Oscar min personliga kostplan. De justeringar som vi har gjort i min kost har gett en betydligt större effekt på min träningsprestation än vad jag någonsin hade trott var möjlig.

För mig som fotbollsspelare är träningen oerhört viktig, men även hur jag sköter min kost  avspeglar sig snabbt på mina fotbollsprestationer. Jag har tidigare känt att jag har haft svårt att utforma min egen kostplan på ett framgångsrikt sätt, men med Oscars hjälp har jag nu hittat en balans som fungerar för mig. Jag tror att många missar hur viktig kosten är för att kroppen ska orka prestera. Får en bilmotor fel bränsle fungerar den inte och detsamma är det med kroppen. Ofta kan ganska små justeringar i kosten ge stora effekter på kroppens uthållighet och prestationsförmåga.

Jag hade ett eget mål – jag ville bli snabbare och uthålligare för att kunna bli bättre i fotbollen Vi tog det målet seriöst och började jobba effektivt redan från start. Sen jag började hos Oscar kan jag se en tydlig förbättring inom de områden som jag själv och även mina fotbollstränare efterfrågat.  Jag springer fortare och min uthållighet har ökat kopiöst under den tid som jag har tränat med Oscar. Faktum är att jag kan se förbättringar efter varje träningspass. Oscar är även  mental coach vilket jag  har dragit stor nytta av, en viktig pusselbit för mig för att lyckas.

Vi är verkligen på väg – och det känns grymt bra.

Tack. Emil

Proffsklubbar*
År
2007–2008
2008
2008
2009–2010
2010
2011–2014
2013
2014
Klubb
Sverige Degerfors IF
Sverige AIK
→ Sverige Väsby United (lån)
Sverige Degerfors IF
→ Sverige Carlstad United (lån)
Sverige Örebro SK
→ Island Fylkir (lån)
Norge Kongsvinger IL

Kommentarer är stängda.