Konsultation


Första träffen är en konsultation, som är kostnadsfri. Under detta möte genomförs en livsstilsprofil för att jag som personlig tränare ska få en så bra bild som möjligt om hur din livsstil ser ut. Dessutom får du fylla i en hälsodeklaration för att klargöra om det finns några medicinska hinder. Detta är av största vikt för mig, så att jag kan skräddarsy träningen efter dina behov och förutsättningar. Jag vill också veta vad du vill ha ut av mig som personlig tränare och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt..

Klargör dina målsättningar

Ett ytterligare syfte med konsultationen är att du ska få en djupare insikt i personlig träning, alltså hur jag arbetar och hur ett upplägg kan se ut för just dig samt vad jag kan bidra med. Du får möjlighet att klargöra dina målsättningar och få dem att bli till dina egna och därmed något som du brinner för att uppnå.

Ju mer jag vet om dig, desto bättre träningsupplägg/träningsprogram och kostupplägg kan jag skräddarsy och arbeta fram. Redan där är du ett steg närmare dina mål.

Var noga med att anlita en personlig tränare som har en giltig licens och som är försäkrad genom svenska personliga tränarförbundet. Detta är en kvalitetsgaranti för dig som klient. Gå in på www.trainersonline.se för att se om din personliga tränare är licensierad och försäkrad.

Kontakta mig för en konsultation så ska jag förklara vad jag kan göra för just dig.