Rehabträning

Som PT kan jag hjälpa till med rehabilitering efter en skada, för att du ska kunna bibehålla bästa möjliga rörelseförmåga. Det kan handla om ortopediska skador, arbetsskador eller olika former av värk, t.ex. rygg-, nack- eller muskelvärk. I rehabiliteringsträning fokuserar vi på två saker istället för en; den lokala skadan samt din kropps sammanlagda fysiska status. Genom att kombinera behandling och träning minimeras risken att problemen återkommer.

Vi skapar ett personligt träningsprogram där övningar och svårighetsgrad anpassas just efter ditt besvär. Tillsammans går vi igenom varje övning och ser till att du kan utföra dem med korrekt teknik och på bästa möjliga sätt.

Vi börjar alltid från grunden och bygger upp flexibilitet, stabilitet, koordination och styrka. Vilka övningar vi väljer, vilken nivå de skall utföras på och hur lång tid det tar innan du uppnått det du strävar mot, är alltid individuellt!

Ju tidigare dina problem behandlas desto större är chansen att du ska bli helt återställd. Vid ditt första besök lägger vi tillsammans upp en individanpassad rehabiliteringsplan.