top of page

Så här säger mina kunder

Intervju med Oscar PTs kund, Ludwig Loh, Loh Electronics AB
01:19
Intervju med Oscar PTs kund, Emil Berger, BK Forward
02:08
Intervju med Oscar PTs kund, Pia Ågren
01:52
Intervju med Oscar PTs kund, Patrik, Läkare
01:50
Intervju med Oscar PTs kund, Anders, Securitas
01:42
melker_carlsson.jpg

MELKER CARLSSON

Jag har alltid varit en väldigt aktiv kille som aldrig haft problem med övervikt eller liknande, utan mitt problem var raka motsatsen, nämligen att kunna gå upp i vikt för att bygga de muskler jag ville ha.

 

Jag tränar 4-5 gånger i veckan och ser ändå inget större resultat. Jag tog därför kontakt med Oscar PT som hjälpte mig över detta hinder med andra typer av övningar, men framförallt hjälpte han mig med allt som är runt träningen, dvs. stretchande, vardagsvanor och framförallt kosten. 

Jag har under 3-månaders tid lyckats öka min vikt med 10kg, vilket jag inte varit i närheten av innan! Idag lägger jag fortfarande lika mycket tid på träningen som jag gjorde innan (om inte något mindre till och med), men jag ser ett helt annat resultat tack vare Oscar!

 

Jag kan varmt rekommendera Oscar.

thomas_karlsson.jpg

THOMAS KARLSSON

Jag behövde få hjälp med träning eftersom jag hade övervikt, hälsporre, artros i höger knä och problem med ländryggen. I Januari 2022 så träffade jag Oscar och jag hade läst att han hade blivit årets PT 2014.

 

Efter 1 år med träningsprogram och bättre kost har jag tappat 14kg, hälsporren är borta och både mitt knä och ländryggen har blivit bättre.

 

Jag kan varmt rekommendera Oscar! Han har lång erfarenhet av träning, är påläst och han har visat ett stort engagemang i mig som person. Han är mycket bra, trevlig, ärlig och rak.

mikael_morenga.jpg

MIKAEL MORENGA

Jag har haft problem med bröstryggen sedan drygt ett år tillbaka. Under ett halvår provade jag det mesta för att bli av med smärtan. Bland annat fick jag rörlighetsövningar av en sjukgymnast, men inget funkade. Jag fick då tips av min bror att ta kontakt med en personlig tränare och det var så jag hittade Oscar. Och sedan jag startade rehabträningen med Oscar i december 2020 har det verkligen vänt. Om min smärta när det var som värst låg på 10 i en 10-gradig skala, så skulle jag säga att den nu i juni 2021 ligger runt 2-3. Oscar har hjälpt mig att hitta verktygen för att förstå hur min kropp fungerar.

Förbättringen har skett stegvis genom fokus på stretch, core och en verktygslåda med övningar som verkligen har gjort skillnad för mig. Det som har varit så bra är också att träningsprogrammet som jag fått från Oscar fungerar att göra hemma - perfekt och tidseffektivt för mig som småbarnsförälder.

Idag är smärtan i ryggen betydligt mindre. Det är en enorm skillnad mot hur det var förut.

Jag kan varmt rekommendera Oscar - han är professionell, lugn och ärlig och har lärt mig att med tålamod, disciplin och rehabträning utifrån min situation så går det att bli av med smärtan.

ref-danielkane.jpg

DANIEL KANE

Jag tog hjälp av Oscar i min profession som magiker/artist. Mitt mål var att få bättre kondition, förbränna fett, få bättre koll på min kost och öka min smidighet. I mitt jobb på scen så håller jag ett högt tempo och måste vara smidig när jag ’’hoppar in och ut ur olika lådor’’.

 

Jag och Oscar hade en genomgång där vi satte upp mina mål och dit jag ville komma. Det märks att Oscar är väldigt professionell i sin yrkesroll och att han är mycket kunnig.

 

Varje pass var väl förberett och han hade alltid bra svar på alla frågor som kunde uppkomma. Har du några mål som du vill uppnå inom träning och kost så tycker jag att du ska ta en konsultation med Oscar.

 

Jag kan varmt rekommendera Oscar som din personliga tränare!

ref-kristofferappelquist.jpg

KRISTOFFER APPELQUIST

Sedan jag började träna med Oscar så har jag gått ner 18 kg, jag har blivit en mycket gladare människa och jag kan helt plötsligt köpa kläder i vanliga klädaffärer.

 

Jag var inte nybörjare när jag först träffade Oscar, jag hade tränat till och från under många år. Trots detta så gick min hälsa ”åt fel håll”.  Det var först när jag fick kontakt med Oscar som jag lyckades vända trenden.

 

Han hjälper mig att sätta upp rimliga mål, han hjälper mig att lösa de problem som dyker upp under vägen och framför allt så lär han mig allt jag behöver veta om kost och träning.  Det gör att jag nuförtiden tränar för att det är roligt och inte för att jag har ”tjocknoja” eller känner dåligt samvete.

 

Jag har tränat med Oscar regelbundet under ett drygt år och jag tycker att han är världens bästa PT.

ref-mariademirel.jpg

MARIA DEMIREL

Jag vet inte vart jag ska börja. I somras kontaktade jag dig angående min träning och mina skador jag hade. Jag hade kommit till en period där allt gick bara neråt. Träningen stod stilla och pga mina skador jag hade så kunde jag inte prestera som jag verkligen ville göra när jag tränade. Eftersom jag strävade efter höga mål så behövde jag någon som kunde hjälpa mig med det.

 

Idag nästan 6 månader senare står jag här med grymma resultat och minskade skador, kan jag stolt säga att du har räddat mig. Vilket hjärta du har för dina klienter och vilket tålamod. Beundrar dig starkt för det du gör dagligen för dina klienter och den tid du lägger ner för att få dina klienter att må bra och nå sina mål. Grymt bra jobbat Oscar, fortsätt med det du gör för du är en sann hjälte !! Tusen tack för din all din hjälp, den har givit mig lärdom och nytta.

”Vill man nå sitt mål då ska man inte ge upp utan man ska kämpa för det man vill nå. Resultaten kommer inte av sig själv, resultaten ligger i ens egna händer. Med bra kost och hård träning når man sina resultat. Allt är upp till var och än vart man vill stå”

Mitt Resultat:
Minskade knäskador
Konditionen har blivit mycket bättre. Från att ha sprungit 7 km dagligen, springer jag idag upp till 12 km utan problem.

Tusen tack

ref-annarappbergstrom_edited.jpg

ANNA RAPP BERGSTRÖM

Jag har tränat ihärdigt i många år, men på sistone har jag känt mig missnöjd med mina resultat. Så jag anlitade Oscar för att lära mig att träna rätt.


Oscar har en väldig förmåga att motivera och få en att känna sig duktig. Han är alltid så engagerad och som klient känner man sig viktig och trygg. Han ser till att min teknik under träningen är rätt och checkar linjer och vinklar. Gillar att han är så noggrann!

Jag får ut massor av mina träningar med Oscar så det kommer jag att fortsätta med. Jag rekommenderar honom starkt.

ref-camillanordlof.jpg

CAMILLA NORDLÖF

Jag har varit aktiv så länge jag kan minnas. Jag har simmat, cyklat vätternrundan, 1 gång åkt tjejvasan och sprungit olika motionslopp.

 

Jag vet med mig att jag inte har tränat speciellt effektivt,men jag har rört på mig. En dag efter ett lopp blev jag bara så trött på mig själv att tiden inte blev vad jag hade velat.

 

Då tänkte jag att om jag får hjälp att träna rätt,vad händer då? Så jag började ”googla” och hittade Oscar. Att ringa honom var det bästa jag har gjort. Efter att ha ätit och tränat efter Oscars råd har det bara gått framåt.

 

Jag har tappat några kilo och jag springer mycket fortare,lättare och längre.Oscar är jättebra på att motivera och att få en att känna sig duktig fast man inte tycker det själv. Han har alltid svar på de frågor man kommer med. Sedan jag träffade Oscar har jag förbättrat min tid på vårruset från 26 min till 23 min. Det är jag jättenöjd med.

 

Så nu har jag ett nytt mål,och jag vet att jag kommer att nå det med hjälp av Oscar.

 

Varje gång jag har träffat Oscar är jag full med motivation och energi att fortsätta.

ref-lenajovander.jpg

LENA JOVANDER

Jag tycker att det är positivt när någon på ett sunt och hälsosamt sätt övervakar min träning och håller lite koll på mig när jag behöver detta och det gör Oscar.

 

Viktigt för mig är också att jag kan komma till någon med mina frågor gällande min träning, Kost och Oscar tar sig alltid tid att svara på dem. Sen är det ett plus att han har fått mig att tappa 5 kg som jag har haft så svårt med

ref-pernillaevaldsson.jpg

PERNILLA EVALDSSON

Anledningen till att jag valt just Oscar som PT är att vi känner varandra sen tidigare, men framförallt för att jag vet att han är kompetent på det han gör. Det här kan man säga är min lilla lyx i tillvaron, samtidig som det ger mig så mycket när det gäller motivation och inspiration.

 

Oscar är alltid glad och peppande så oavsett hur trött jag än är så ser han till att jag fixar ett par repetitioner till. Ibland är det ganska skönt att slippa tänka själv och istället låta någon som vet hur mycket man klarar av få bestämma vad man ska göra.

 

Sen är det ju bara en bonus att man alltid lämnar varje pass med ett gott humör och ett leende på läpparna, oavsett hur slutkörd man är! Dessutom ser jag det som värdefullt att få hjälp av någon som är kunnig inom fysiologi/anatomi då jag har problem med nacken & en höft, Oscar ger mig alltid någon ny bra stretch eller styrkeövning som jag kan köra själv tillsammans med min intervallgång.

 

Jag är med andra ord supernöjd med Oscars arbete!

ola_eriksson.JPG

OLA ERIKSSON

Jag har alltid idrottat och tränat i hela mitt liv med fokus på bollsport. Men för ca 5 år sedan började jag att åka mer och mer längdåkning och insåg att mitt träningsupplägg behövde ändras om jag skulle bli bättre och nå mina mål.

På rekommendation av en kompis så tog jag kontakt med Oscar som under åren gett mig massor av idéer gällande både kost och träning - och då framför allt hur man effektiviserar sina träningspass.

Jag lägger ungefär lika mycket tid på min träning idag som jag gjorde för fem år sedan, men med Oscars hjälp har jag fått ett betydligt bättre resultat. Jag rekommenderar Oscar till er alla som vill bli bättre och effektivisera eran träning.

novum.png

Assistentgruppen i Novum Assistans

Våran brukare som sitter i rullstol gick upp mycket i vikt. Personalen lyckades inte få brukaren att gå ner. Novum assistans anlitade Oscar och mål var att få bättre insikt i vad vi gjorde för fel. 

Oscar började med att berätta om sig själv och hans erfarenhet av kost och träning och även hans egen resa. Han var intresserad av brukarens vardag och vad som har lett brukaren till viktökningen. Han hjälpte oss personal att förstå vilka problem vi hade i gruppen kring mat för brukaren. Även hjälpa oss att förstå hur viktig rörelse är även om man är ganska orörlig, men med små enkla övningar ändå i slutänden blir resultat. 

 

Han fångade gruppens intresse och många frågor ställdes och han förklarade så alla förstod. Vi har tagit till oss din hjälp och vi kämpar för att det ska bli bra för brukaren.

Vi vill tacka Oscar för en bra utbildning och alla tips och råd, jag rekommenderar starkt Oscar till er andra ute där som står inför samma utmatningar som oss - TACK!

ref-idaklingzell.jpg

IDA KLINGZELL fd. ERIKSSON

Jag tog kontakt med Oscar 5 veckor innan mitt bröllop. Jag hade tränat mycket själv, men ville få hjälp med att toppa formen innan den stora dagen.

 

Har problem sedan tidigare med en arm och skuldra som jag väldigt lätt får frakturer i, så fokus var löpträning och core träning eftersom det inte belastade min arm och skuldra.

 

Vi ökade fettförbränningen genom ett mycket effektivt kostprogram som Oscar komponerade efter mina mål. Vi tränade mycket intervaller och jag fick med mig övningar som jag själv kunde jobba med på hemmaplan. På dessa fem veckor kämpade jag hårt med Oscars hjälp och när min bröllopsdag väl kom kände jag mig i bättre form än någonsin och min bröllopsdag blev oförglömlig på alla sätt och viss.

 

Jag är oerhört tacksam för hjälpen jag fick av Oscar och kan varmt rekommendera Oscar till andra som har stundande bröllop eller som bara vill må bättre och bli mer effektiva i sin träning.

ref-evadanielsson_edited.jpg

EVA DANIELSSON

Jag har tränat i många år, i bland mer och i bland lite mindre. För att förbättra min sport jag utövar på elitnivå så krävs både styrka o kondition.

 

Jag kontaktade Oscar PT för att få professionell hjälp som jag verkligen är nöjd med. Jag behöver något som motiverar mig och sätter krav.

 

Mina resultat i ridningen både på tävlingsbanan och i vardagen har blivit bättre samt att jag mår både bättre och orkar mer! I ridningen krävs mycket core träning samt kondition som jag fått mycket bra hjälp med.

 

Kan bara rekommendera alla att ta hjälp av Oscar PT, jag är super nöjd!

ref-johaneriksson.jpg

JOHAN ERIKSSON

Innan jag träffade på Oscar PT hade jag problem med hälsenorna och vaderna. Detta ledde till att jag var på väg att sluta min karriär som fotbollsdomare, som jag har som ett extra arbete.

 

Men tack vare Oscar pt`s engagemang och lärdom har han hjälpt mig att reparera mina skador och min kropp. Ett stort plus är att han fixade till mitt löpsteg så det vart lättare, träningen är på en helt annan nivå idag, mera professionell. Nu kan jag sikta på min dröm, att döma division 1 som har varit ett mål långt borta innan jag sprang på Oscar PT.

Jag rekommenderar honom gladeligen!

ref-janlindberg.png

JAN LINDBERG

Jag har haft ett stillasittande kontorsarbete hela mitt liv. Tidvis har jag tränat i någon form. Löpning, tennis, badminton, skidåkning mm. Men på senare tid har jag fått mer och mer problem med min rörlighet. I våras var problemen så pass stora med bla. ljumskar och stelhet att en vanlig promenad var smärtsam. Jag fick då ett gott råd att ta kontakt med Oscar för att få hans syn på sakernas tillstånd.

Med den verktygslåda som Oscar nu har försett mig med har jag sakta men säkert återfått min rörlighet. Han har med stretching och träningsprogram gjort underverk med min kropp. Jag har fått lära mig massor som jag tidigare inte insett var viktigt för mitt välbefinnande.

Är verkligen glad att jag tog kontakt med Oscar som med sitt engagemang, lyhördhet och kunskap har lotsat mig upp på vägen igen. Men det viktigast är att han fått mig insiktsfull och motiverad.

Jag har Oscar att tacka för mycket och kan verkligen rekommendera honom.

ref-hannanahrstrom.jpg

HANNA NÄHRSTRÖM

Jag har enligt sjukgymnast och läkare en irriterad disk och har haft det i två år. Den har begränsat mitt leverne på så sätt att jag ej kunnat röra mig eller ens kunnat sitta så mycket som jag vill. Jag har ej kunnat träna, endast ta korta promenader.

 

Detta har varit mycket frustrerande för mig som alltid tyckt om att röra på mig. Har haft otaliga kontakter med sjukvården i form av sjukgymnaster och specialist läkare samt massörer, utan ett värdigt resultat. I höstas var jag riktigt less och av en händelse fick jag för mig att på vinst och förlust, ta kontakt med en PT. Jag fick kontakt med Oscar.

 

Han har med sitt engagemang, kunskap, träningsupplägg och stretching hjälp mig tillbaka till ett normalt liv. I dag har jag endast ont i ryggen när jag gjort något riktigt dumt, som att ha vridit mig konstigt, eller burit alldeles för tungt. Jag har så glad att jag anlitade Oscar, det blev en riktig vinst för mig.

ref-samuelwessen.jpg

SAMUEL WESSEN

Jag har letat efter nån i Örebro trakten som gör Kalipermätningar. Jag hittade Oscar PT, den enda som kan 7 nyps mätning.

 

Sedan jag bestämde mig för att testa och göra min första kalipermätning så har mitt fokus, motivation och träning gått bättre genom att jag har fått klara riktlinjer i min fett%  och muskelmassa.

 

Jag kan varmt rekommendera Oscar som jag tycker är mycket kunnig och väldigt engagerad.

ref-gustafgustafsson.jpg

GUSTAF GUSTAFSSON

En trafikolycka för 8 år sedan som ledde till en whiplash skada förändrade livet, efter många motiga år, en kamp om bättre hälsa, välbefinnande och livskvalitet. Vändpunkten var Oscar, jag har fått tillbaka motivationen, inspirationen och träningen har åter blivit en del av mig.


Oscar! en personlig tränare som brinner för sitt yrke, har så mycket kunskap, är oerhört ambitiös och engagerad. Han stöttar i alla lägen, ger goda råd, lyssnar aktivt. Man blir tagen på allvar, och gör man bara som han säger kommer målen att uppnås, en annan viktig sak är att han ger en så mycket energi och glädje, och verkligen lyfter en! Dessutom har jag minskat min vikt med 8 kg. Med en egen vilja och envishet går det alltid. Att investera i sin egen hälsa och kropp, kan det vara fel?

rodakorset.png

RÖDA KORSET

När vi på Röda korset / Hej Örebro/ letade efter en karismatisk person som kan inspirera och coacha en grupp ungdomar var Oscar ett självklart val.

 

Gruppen består av ungdomar som har kommit till Sverige som ensamkommande barn för några år sedan, och nu står de på egna ben men är i behov av rollfigur och ledning.

Oscar pratade om sin egen resa , träning , kost , målinriktning , mental styrka och mycket mycket mer. Mötet som skulle ta cirka en och en halv timme blev betydligt längre.

Han pratade på ett roligt och kreativt sätt kring allvarliga ämnen, och var generös på att dela med sig mycket från det privata vilket uppmuntrade ungdomarna att öppna sig och ställa sina egna frågor kring det som de brottas med dagligen. Detta bemötte han med respekt, tålamod och konkreta tips.

Och Oscar du ska veta att du hann inte gå mer än 10 meter innan de började fråga om de får träffa dig snart igen!

Vi på Röda korset är väldigt tacksamma för att du ställde upp ideellt och för att du tackade ja för att vara en del av ungdomarnas resa!

Respekt!

bottom of page