top of page

Guldhjärtat - priset till Sveriges bästa PT

1:a plats – Årets PT Fitnessfestivalen 2014

Oscar PT vann priset Guldhjärtat som Årets PT 2014, ett pris som delas ut till Sveriges bästa PT varje år.

 

Motivering: ”När vårdcentralens rehabcenter inte räcker till är denna PT medicinen. Med rekordstort antal nomineringar och med nästan 50 % av folkets röster berättar klienterna om bättre balans, kondition, viktnedgång och en kosthållning för beständigt resultat. Denna PT erbjuder och presenterar träningsmetoder som inte bara ger ett snyggare yttre, utan även ett sundare och mer harmoniskt inre. Han är med andra receptet som fungerar. Efter att ha varit nominerad till Guldhjärtat under många år är det dags att kliva fram och ta emot årets Guldhjärta.”

 

2:a plats årets bästa PT år 2013 i Sverige via fitnessfestivalen i Göteborg

 

Oscar Ö Turgut – Egen företagare på Örebro universitets idrotts förening: ”En påläst kämpe med bred kunskap och en sann och omfattande passion för allting inom personlig träning och dess mission i samhället. Med ett brett spektra av klienter från atleter och modeller till skaderehab eller äldre kroppar åtager sig Oscar PT sig sina klienters utmaningar med ödmjukhet, distinkt fokus och sympati i avsikt att vara det avgörande stöd som tillför all den kunskap, vänlighet och uppmuntran som krävs för att klienterna ska lyckas med sina mål. Oscar utstrålar en makalöst positiv energi och utstrålning! Han lyckas förmedla hopp även till oss som känt oss som hopplösa fall i hur många år som helst! Oscar är tuff men har alltid glimten i ögat och ger varierad träning, pedagogiska förklaringar till varje övning och inte bara hur man gör övningen utan också varför. Träningen ihop med kostråd som inte känns som bantningsråd ger resultat på kort tid. Det som är mest utmärkande hos Oscar är hans engagemang för kunden och att man ska nå de mål som man satt upp. Han förtjänar verkligen den här utmärkelsen och jag vet att vi är en stor skara både vardagsmotionärer och även de som strävar efter högre mål som vill se Oscar som en vinnare här. Denna PT /ledare har givit mig en matbibel som hjälpt mig som diabetiker, med sina egna uppfinningsrika idéer, där dietister & läkare inte lyckats efter min GBP! Oscar är den PT som är värd att vinna Guldhjärtat i år då han är en problemlösare av stora mått, en fantasifull idéspruta, som ger avtryck, och som får en att må riktigt, riktigt bra! Han är tuff men ”rättvis”. Precis på som en PT skall vara.”

 

2:a plats årets bästa PT år 2012 i Sverige via fitnessfestivalen i Göteborg

 

Oscar Ö Turgut – Eget företag på Aspholmenswellnessclub i Örebro: “Oscar är alltid glad och engagerad. Och hans förståelse för om det inte alltid går så bra. Man ser alltid fram emot nästa träff med honom. Oscar utstrålar en makalöst positiv energi och utstrålning! Han lyckas förmedla hopp även till oss som känt oss som hopplösa fall i hur många år som helst! Oscar är tuff men har alltid glimten i ögat och ger varierad träning, pedagogiska förklaringar till varje övning och inte bara hur man gör övningen utan också varför. Träningen ihop med kostråd som inte känns som bantningsråd har gett resultat på kort tid. Oscar är en person med stort kunnande och erfarenhet av träning, kroppen och kost. Han är strukturerad och organiserad för att man som kund ska få ut det man önskar av träningen. Det som är mest utmärkande hos Oscar är hans engagemang för kunden och att man ska nå de mål som man satt upp. Idag har jag också fått verktygen för att kunna träna o bibehålla det jag uppnått även när jag reser i jobbet och har lite tid för träning. Oscars stora kunskapsbredd vad det gäller både kost och träning gör att jag alltid är trygg med att resultaten kommer bara jag gör min del. Han förtjänar verkligen den här utmärkelsen och jag vet att vi är en stor skara både vardagsmotionärer och även de som strävar efter högre mål som vill se Oscar som en vinnare här.”

2:a plats årets bästa PT år 2011 i Sverige via fitnessfestivalen i Göteborg

 

”Populär PT på Aspholmens Wellnessclub, Örebro som får kunderna att förstå att allt är möjligt. Han är ödmjuk, men karaktärsfast och stärker mig som klient inte bara på utsidan utan även på insidan. Jag uppnår fina resultat med min kropp och han visar mig hela tiden nya möjligheter till att fortsätta att utvecklas. Som PT är han grundlig, ödmjuk, bestämd och oerhört stärkande. En fantastisk människa och PT helt enkelt! Oscar har jobbat som personlig tränare sedan år 1997 och har utbildat sig och jobbat i både Sverige och USA.”

Läs mer om Guldhjärtat

bottom of page